Bel nu voor een proeles: 06 418 583 65

Faalangst opleiding

Faalangst rijopleiding

Je hebt lang geoefend om het zover te brengen. Je weet dat je het kan, maar toch heb je in je achterhoofd, dat het toch niet goed zal gaan. Je gaat in de auto zitten en opeens een black-out. Je bent zo zenuwachtig, dat je de auto niet eens meer in de versnelling kan zetten. Of je kunt niet eens meer normaal nadenken, zodat je de opdrachten van je examinator niet goed kan uitvoeren. Kom je dit bekent voor? Dan heb jij waarschijnlijk last van faalangst.

Gespecialiseerde instructeurs

Wij werken met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst. Zij kijken naar de bron van die angst en zullen samen met jou proberen om je zoveel vertrouwen te geven in je eigen rijden, dat je zenuwen tijdens je examen zoveel mogelijk zijn verminderd. Het belangrijkste om te weten is dat fouten maken tijdens je lessen of zelfs op je examen helemaal niet erg is. Iedereen maakt fouten. Niemand verwacht van je dat je in één keer alles goed doet. Tijdens je opleiding zal je instructeur je hier ook steeds weer op wijzen.

Rijschool Loyaal

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Voordelig kennis maken met Rijschool Loyaal?

Vraag nu een vrijblijvende proefles aan