Bel nu voor een proeles: 06 418 583 65

Theoriecursus

Volg een theoriecursus bij Rijschool Loyaal

Woon je in Haarlem of omgeving? En wil je 100% zeker slagen voor je theorie-examen? Stop dan met zoeken, want bij Rijschool Loyaal ben je aan het juiste adres! Bij Rijschool Loyaal haal je na een theoriecursus het theorie-examen gegarandeerd in één keer. Hoe dat kan? Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld en oefenen alle vragen met je, en onze ezelsbruggetjes maken het makkelijk om te onthouden. Hierdoor hebben inmiddels duizenden cursisten hun theorie-examen gehaald! Haal je auto theorie bij Rijschool Loyaal in Haarlem.

Gespecialiseerde instructeurs

Het examen bestaat uit drie onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht

We gaan je voorbereiden op het CBR theorie-examen aan de hand van voorbeeldvragen. We behandelen de stof van de theorie door de vragen stuk voor stuk goed door te lopen. We geven je hierbij intensieve begeleiding en zorgen dat je de stof echt begrijpt. Deze methode is een groot succes gebleken. We gaan ervoor zorgen dat je je theorie-examen in een keer haalt

Rijschool Loyaal

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Voordelig kennis maken met Rijschool Loyaal?

Vraag nu een vrijblijvende proefles aan